قیمت طلا امروز




 خبرگزاری همشهری‌آنلاین / ۱۴۰۵/۰۵/۲۴

شناسایی ۲ دیپلمات‌ خارجی در محل قرار مخفیانه جاسوسان! | رسوایی لو رفتن نفوذ در قلب تهران + بیانیه‌  وزارت اطلاعات

یک عملیات ضربتی، یک خانه امن و حضور غافلگیرکننده دو دیپلمات فرانسوی در کنار متهمان پرونده نفوذ! این خلاصه رسوایی بزرگ و بی‌سابقه‌ای است که وزارت اطلاعات جمهوری اسلامی ایران از آن پرده برداشته است.
 شناسایی ۲ دیپلمات‌ خارجی در محل قرار مخفیانه جاسوسان! |  رسوایی لو رفتن نفوذ در قلب تهران + بیانیه‌  وزارت اطلاعات

به گزارش همشهری‌آنلاین، وزارت اطلاعات اعلام کرد که در جریان اجرای دستور قضایی برای بازداشت دو متهم، دو دیپلمات فرانسوی در محل قرار مخفی آنان شناسایی شدند.

وزارت اطلاعات در بیانیه‌ای به دولت فرانسه هشدار داد: اجازه رفتارهای غیرقانونی مداخله‌آمیز را به مهمانان دیپلماتیک خود نداده و در صورت تکرار، برخورد درخور متجاوزین را با مسببین صورت خواهد داد.

متن بیانیه بدین شرح است:

سربازان گمنام امام زمان(عج) در فرآیند رسیدگی به یکی از پرونده‌های مهم نفوذ و مداخله خارجی و در حین اجرای دستور قضایی بازداشت دو تن از متهمان پرونده، از حضور غیرقانونی دو دیپلمات فرانسوی در محل قرار مخفی مطلع شدند.

از آن‌جا که دیپلمات‌های مذکور دارای سوابق گسترده تخلفات و رفتارهای مغایر قوانین داخلی کشور و تعهدات دیپلماتیک بودند، پس از احراز هویت آنان، مراتب به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اعلام شد و سپس دیپلمات‌های متخلف با حضور پلیس دیپلماتیک، به سفیر فرانسه در ایران تحویل داده شدند.

در حالی که وزارت اطلاعات بدون علنی کردن موضوع تخلف، مشغول تحقیق از متهمین و بررسی مدارک و اسناد مکشوفه از محل قرار عناصر بیگانه با متهمین بود، فرانسوی‌ها به هیاهوی رسانه‌ای با هدف فرار به‌ جلو و پوشاندن تخلفات محرز صورت گرفته پرداختند.

بررسی مقدماتی اسناد مکشوفه در فرایند بازرسی از محل جرم، محتوای پروژه موذیانه‌ای را آشکار می‌کند که علت نگرانی زایدالوصف فرانسوی‌ها و آوازه‌گریه‌های پس از کشف جرم را قابل درک می‌سازد.

تحقیقات اولیه از برنامه‌ریزی و طراحی پروژه‌ای گسترده با اهدافی همچون نفوذ، مداخله خارجی و بسترسازی برای اقدام فرانسه علیه استقلال کشور، از طریق شناسایی، برقراری ارتباط پنهان در داخل و خارج از کشور و شبکه‌سازی همراه با اصول پنهان‌کاری با برخی عناصر مورد نظر بیگانه حکایت دارد.

از آن‌جا که در قراردادهای مکشوفه از این پروژه شوم، امضای سفیر سابق فرانسه در ایران مشاهده می‌شود، دولت فرانسه باید نسبت به اقدامات غیرقانونی و مداخله گرایانه خویش پاسخگو باشد و درباره این طراحی خام اندیشانه توضیح دهد.

با عنایت به نفوذگری و مداخله آشکار در امور داخلی ایران، آن هم در زمان جنگ، نقض فاحش قوانین کشور و خروج از چارچوب‌های دیپلماتیک که در این پروژه با قطعیت به اثبات رسیده است، وزارت اطلاعات هشدار می‌دهد که اجازه رفتارهای غیرقانونی مداخله‌آمیز را به میهمانان دیپلماتیک خود نداده و در صورت تکرار، برخورد درخور متجاوزین را با مسببین صورت خواهد داد.

دولت فرانسه در حالی این فرایند ضدامنیت ملی ایران را با جسارت در دستور کار قرار داده که خود در سال ۲۰۲۴ قانون "جلوگیری از دخالت خارجی" را متکی بر مدعیات گزارش کمیسیون تحقیق در مجلس سنا مصوب نمود و به روشنی با چارچوب منع مداخله خارجی آشناست.

برای دولت فرانسه بهتر است مهارت خود در هنرنمایی سیاسی با اتلاف مالیات شهروندان فرانسوی را به جای مداخله غیرقانونی در امور کشورهای مستقل، معطوف رفع مشکلات داخلی و نیازمندی‌های اجتماعی شهروندان فرانسوی کند و برای ترمیم چهره ضدایرانی خود نزد شهروندان ایرانی، راهی متفاوت با تحریم، مداخله و نفوذ را بجوید.

در پایان تاکید می‌شود رسیدگی‌ها در خصوص این پرونده کماکان ادامه دارد و متعاقبا اطلاع‌رسانی بیشتری به‌عمل خواهد آمد. کد خبر 1060673



۳ ساعت قبل / سایت صفحه اقتصاد

تعاملات اقتصادی، علمی و هنری با خارج مشمول ثبت و مجوز شد

صفحه اقتصاد -

بر اساس جزئیات منتشرشده از مصوبه مجلس برای مقابله با نفوذ، چارچوب جدیدی برای ثبت و نظارت بر ارتباطات و تعاملات اشخاص حقیقی و حقوقی با کشورهای خارجی در نظر گرفته شده است.

طبق این مصوبه، نقل‌وانتقال پول به خارج، ارائه کالا یا خدمات، دریافت تسهیلات مالی و سایر تعاملات اقتصادی، تجاری و مالی با طرف‌های خارجی مشمول ثبت در سامانه و در مواردی اخذ مجوز خواهد بود.

در عین حال، فعالیت‌های عادی و روزمره ایرانیان نیازمند ثبت در سامانه نیست و قرار است مصادیق این فعالیت‌ها توسط وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه تعیین شود.

در حوزه فرهنگی و هنری نیز تولید اثر هنری بدون مجوزهای قانونی می‌تواند مشمول محرومیت ۶ ماه تا ۵ سال و پرداخت دو تا چهار برابر هزینه تولید اثر شود. همچنین اجرای یا نمایش فیلم، مستند، تئاتر، موسیقی و آثار هنرهای تجسمی در خارج از کشور باید در سامانه ثبت و مجوزهای لازم برای آن دریافت شود.

شرکت در جشنواره‌های هنری خارجی، دریافت گواهینامه، مدرک یا نشان دولتی از کشورهای خارجی و همچنین برگزاری، اعزام یا شرکت در کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی حضوری یا مجازی نیز در فهرست فعالیت‌های مشمول ثبت و مجوز قرار گرفته است.

بر اساس این مصوبه، بورسیه‌ها، کمک‌هزینه‌های تحصیلی، فرصت‌های مطالعاتی و سایر همکاری‌های علمی و دانشگاهی با طرف‌های خارجی نیز باید در سامانه ثبت شود.

همچنین هرگونه تعامل و همکاری با رسانه‌های خارجی و شرکت در کنفرانس‌ها یا همایش‌های علمی، مشمول ثبت در سامانه «ثبت مدیریت ارتباطات خارجی» و در موارد مقرر، اخذ مجوز خواهد بود.

بر اساس ماده ۱۵، اشخاص حقیقی و حقوقی سه ماه فرصت دارند فعالیت‌ها، قراردادها و ارتباطات جاری خود با کشورهای خارجی را با سازوکار جدید تطبیق داده و در سامانه ثبت و شفاف کنند.

  مطالعه بیشتر: سازمان اطلاعات سپاه: ۵۱ مزدور آمریکا و اسرائیل در ایلام بازداشت شدند منبع: ایسنا اخبار مرتبط circle پیام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی شهادت سید اسماعیل خطیب circle تحریم های جدید واشنگتن علیه ایران circle پیشنهاد نامگذاری فرودگاه مهرآباد به نام رهبر شهید circle بیانیه مهم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران منتشر شد پیشنهاد سردبیر circle پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا شنبه ۳۱ مرداد / گرانی بیشتر طلا در راه است؟ circle پیش بینی بورس فردا شنبه ۳۱ مرداد / بورس طوفانی صعود می کند؟ circle سرپرست وزارت دفاع: اجازه تجاوز به کشورمان را نخواهیم داد circle رئیس ستادکل نیروهای مسلح: پاسخ ایران به تهدیدات نوین دشمن ویرانگر خواهد بود




 روایت سرپرست وزارت دفاع از تفاوت جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه/ در جنگ رمضان بسیار قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه بودیم
۶ ساعت قبل / سایت اکوایران

روایت سرپرست وزارت دفاع از تفاوت جنگ رمضان و جنگ ۱۲ روزه/ در جنگ رمضان بسیار قدرتمندتر از جنگ ۱۲ روزه بودیم

سرپرست وزارت دفاع به مقایسه جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان از منظر وزارت دفاع پرداخت و گفت: در جنگ رمضان بسیار قوی‌تر و قدرتمندتر نسبت به جنگ ۱۲ روزه در میدان حضور پیدا کردیم.

 ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد
۷ ساعت قبل / سایت رویداد‌ ۲۴

ای‌بی‌سی‌نیوز: اف‌بی‌آی درباره احتمال حمله پهپادی ایران به کالیفرنیا هشدار داد

ادعای‌ای‌بی‌سی‌نیوز:پلیس فدرال آمریکا (FBI) در روز‌های اخیر به ادارات پلیس کالیفرنیا هشدار داده که ایران ممکن است در واکنش به حملات آمریکا، با پرتاب پهپاد از سواحل غربی آمریکا دست به اقدام تلافی‌جویانه بزند.

 ایده‌ای که دیگر آن‌قدرها هم سمی نیست؛ فرصت و دردسر ترامپ برای راست اروپا
۴ ساعت قبل / سایت اکوایران

ایده‌ای که دیگر آن‌قدرها هم سمی نیست؛ فرصت و دردسر ترامپ برای راست اروپا

اکوایران: «بازمهاجرت» در ابتدا ایده‌ای حاشیه‌ای بود، اما ترامپ و هواداران ماگای او آن را در مرکز دستورکار سیاسی داخلی خود قرار داده‌اند و از این طریق، حامیان اروپایی آن را به‌شدت تقویت کرده‌اند.

 خاطره‌ احساسی دختر بچه معروف از رهبر شهید
۷ ساعت قبل / سایت اعتماد آنلاین

خاطره‌ احساسی دختر بچه معروف از رهبر شهید

خاطره‌ احساسی دختر بچه معروف عکس جشن فرشته‌های بیت رهبری را منتشر کرد.

 نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند
۷ ساعت قبل / سایت ایران آنلاین

نخست‌وزیر عراق: بستن تنگه هرمز چالش بزرگی را ایجاد می‌کند

نخست وزیر عراق اعلام کرد: هیچ قصد یا امکانی برای درگیری نظامی وجود ندارد و ما به دشمنان اجازه نمی‌دهیم از هیچ فرصتی سوءاستفاده کنند.

 چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر
۲ ساعت قبل / سایت اکوایران

چراغ سبز واشنگتن به فروش ۴.۵ میلیارد دلاری تسلیحات به قطر

نورنیوز : وزارت خارجه آمریکا فروش احتمالی ۴.۵ میلیارد دلاری تجهیزات نظامی شامل ۴ فروند سوخت‌رسان هوایی KC-۴۶A پگاسوس، موتورهای اضافی، سامانه‌های هشدار راداری و تجهیزات مقابله با موشک به قطر را تأیید کرد و اعلام داشت که این فروش توان دفاعی قطر و همکاری نظامی این کشور با آمریکا را تقویت می‌کند و موازنه نظامی منطقه را تغییر نمی‌دهد .